Skip to main content
100% preradivi materijali
Jedinstven dizajn
Igre za decu i odrasle
Pristupačne cene

Zdravo. Mi smo Beoplast, preko 25 godina kreiramo društvene igre za sve uzraste. Dobro došli na našu on-line prezentaciju!

Počeli smo kao zanatska radnja, a od 1991. godine poslujemo kao preduzeće. U prodajnom programu, pored naših društvenih igara, zastupljene su i igre većine domaćih proizvođača, kao i puzle iz uvoza.

Bitan segment rada je i snabdevanje ostalih firmi, koje se bave istom delatnošću, plastičnim elementima za njihove igre.

Cilj nam je da pravimo kvalitetne edukativne i zabavne društvene igre po povoljnoj ceni, a u tome nam pomaže tim mladih ljudi koji se bave idejnim rešenjima, dizajnom i istraživanjem tržišta.

Kako da poručite za vašu trgovinu?

Kontaktirajte nas mejlom ili telefonom da vam pošaljemo cenovnik i uslove prodaje (zajedno sa katalogom u kome su zastupljene igre i ostalih proizvođača).

Kako isporučujemo?

Igre dostavljamo našim vozilom ili šaljemo brzom poštom na naš trošak u roku do 5 dana. U uslovima prodaje biće navedena minimalna vrednost porudžbine za isporuku na naš trošak.

Proizvodnja igara za vaš brend

Mi proizvodimo igre za vaš trgovački brend ili reklamnu kampanju. Bilo da vam je porebna neka od naših igara ili posebno osmišljena igra sa našim ili vašim dizajnom mi smo tu. Do sada smo radili više desetina igara za reklamne kampanje naših i stranih renomiranih brendova.

© 2016 Beoplast. Sva prava zadržana.